Kamera toimii taas :) Nyt siis muutamia kuvia.
392522.jpg
Tässä on tekeillä oleva helmilaukku. Vieressä on pienempi versio valmiista helmilaukusta. Pienen helmilaukun olen tehnyt n. 7 vuotta sitten. Viime vuonna sitten innostuin taas tekemään niitä ja sainkin valmiiksi ison helmilaukun (leveys muistaakseni 21cm.). Kuvan laukusta tulee hieman pienempi, leveys on  yläreunasta mitattuna 10cm. Tämä pitäisi saada valmiiksi tällä viikolla, sillä lauantaina on ystäväni häät ja tarkoitus on käyttää tätä siellä. Laukku on tässä kuvassa ommeltu violetille samettikankaalle, josta tulee siis sisus laukkuun.

Toinen tällä hetkellä tekeillä oleva työ on Fifi-huivi. Löysin siihen ohjeen netistä ja päätin kokeilla. Lankana on kitten mohairia. Ja taas violettia :) Olen nyt jotenkin kovasti tykästynyt tuohon violettiin..
392524.jpg

Tuohon on nyt kulunut melkein yksi kerä lankaa, vielä on pari kerää jäljellä joten neulomista riittää vielä hetkeksi :) Ajattelin myös ommella huivin reunoihin samoja helmiä mitä tuossa helmilaukussani on. Saa siten vähän elävyyttä tuo huivi. Kovasti tekisi kyllä mieleni aloittaa jo jotain uutta työtä, vaikka edellisetkin ovat kesken. Oikeastaan se on ihan mukavaa tehdä useampaa kerralla niin voi aina vaihdella, eikä käy yksitoikkoiseksi :)