Vihdoinkin sai kuvattua valmiit työt ja myös hieman keskeneräistäkin. Seuraava kuvakavalkadi näyttää aikaansaannokseni

Neuletakki edestä
525593.jpg

ja takaa
525594.jpg

Saunasukat
525596.jpg

525599.jpg

Virkattu kesäkassi
525592.jpg

Neuletakki on tehty Modan 1/2006 ohjeella. Lehden ohjeessa lankana oli Vivaldi ja puikot nro 9. Itse käytin lankan Mohair luxia ja puikot nro 8. Lankaa varasin 5 kerää (50g/kerä) ja niistä jäi yksi käyttämättä, sillä tein takista n. puolitoista mallikertaa lyhyemmän kuin ohjeessa. Myös ohjeessa tehdyn vyön jätin tekemättä, mutta jos joskus innostun sen tekemään niin onpahan ainakin lankaa jäljellä :)
Saunasukat on tehty Step-langasta Ullan ohjeella. Kuvio näkyisi kyllä paremmin, jos olisi yksiväristä lankaa, mutta toimii se noinkin.Kuvia siirtäessä totesin että onpas mulla valkeat jalat o_O Tulisi kesä jo pian niin saisi edes vähän väriä kinttuihin :)
Viimeisenä sitten virkattu kesäkassi, joka meni serkulle synttärilahjaksi. Tarkoitus oli tehdä Novitan kevään numerossa ollut kukkakassi, mutta koska olen niin onneton virkkaamisessa niin jäi sitten tekemättä sillä ohjeella. Täytyy nimittäin tunnustaa että olen autuaasti unohtanut mikä on puolipylväs ja kokopylväs, ym. silmukat. Keksin sitten päästäni oman kukkaohjeen ja ihan hyvä siitä sitten loppujen lopuksi tuli :) Lankana oli Novitan cocos.

Tässä on toinen hiha pingottumassa ja valmiina kiinnittymää paikalleen. Tästä pitäisi tulla tällainen.
525600.jpg

Kohta näette sitten loputkin, kunhan saan palaset yhdisteltyä.

Loppuun vielä kuva uudesta kesäkassistani, jonka äippä minulle oli ostanut :)
525602.jpg