Hooh, vihdoin ja viimein sain helmilaukun ohjeen julkaistavaa kuntoon. Nyt vaan täytyy vielä pähkäillä että kuinka saan sen tänne laitettua, kun on nimittäin pdf-tiedostona. Täytyy vissiin kääntyä mikrotuen (lue: poikaystävä) puoleen, jospa löytyisi sieltä apua. Joka tapauksessa ihan kohta, toivottavasti ohjeen saan sivuille.

Tässä nyt taas valmistuneita tekeleitä. Ei ole voinut aiemmin julkaista kun meni lahjaksi tämä laukku. Ettei vaan olisi synttäriylläri paljastunut ennenaikojaan :) Tässä lahjalaatikko ja...
574059.jpg 

...Tittidii! Itse sisältö!
574061.jpg

Karpalon sai siis nimekseen tämä laukku. Kyseisen laukun tekovaiheita pääsee näkemään ohjeessa. Onneksi kaveri piti saamastaan lahjasta, ettei tullut turhaan tehtyä :)

Työn alla on myös salainen neulomus, jota ei voi vielä paljastaa. Ehkä ensi sunnuntain jälkeen siitä sitten kuvaa, jos valmistuu ajoissa. Taannoisessa postauksessa puhuin neuletakista, jonka teen Novitan syksy -06 lehdessä olleesta mallista. No, enpä nyt teekään, koska en jostain syystä jaksanutkaan sitä neuloa. Vaihdoin sitten Modassa 1/07 olleeseen vintage-villatakkiin, siihen vihreään malliin, jonka siis teen nyt sitten keltaisena. Vielä ei ainakaan ole iskenyt tylsistys sitä neuletta kohtaa. Tosin en ole kerennyt hirveästi sitä tekemään, mutta hihoja olen neulonut n. 10cm verran. Viimeisen kahden viikon aikana on ollut liikaa tenttejä ja vielä pitäisi kahteen jaksaa lukea. Parempi ehkä siis palata sorvin ääreen, jotta pääsen tentistä läpi...

EDIT: no nyt löytyy ohje sivupalkista, kohdasta sivut. Olipa se työn ja tuskan tulos että sain ohjeen kokonaisuudessaan sivuille. Mutta siellä on ja pysyy :)