Ja kovin on jäänyt vähän aikaa neulomiselle :( Olen kyllä kovasti yrittänyt työpäivän jälkeen neuloa ulkosalla lämpimässä, mutta kovin paljon en ole edennyt. Tosin ei näin kesällä kyllä tule muutenkaan kovin paljon neulottua, kun kesä on kuitenkin niin lyhyt. Hirveästi en viitsi kesävaatteita neuloa, kun tuntuu että etenevät niin hitaasti ja ehtivät sitten valmistua juuri kun kesä loppuu. Onpa sitten kiva säästää ne ensi kesään.

Kävin viime viikolla alkuviikosta Helsisingissä pyörähtämässä. Pakko oli käydä sitten Menitassa, kun en ole siellä koskaan käynyt. Hobboksissa kävin myös, koska Anniksen blogissa esitelty kirja vaikutti hyvältä. Ja niin tulihan se sitten ostettua eli kirja on siis Lace Style. Hmm.., jostain syystä en löytänyt kirjaa enää hobboksin sivulta, mutta laitan siitä kuvan myöhemmin tai voitte ihailla sitä Anniksen blogissa. Niin ja Menistasta tuli ostettua 350g Dropsin alpacaa, violetin värisenä. Villatakin siitä meinasin tehdä.

Sain uuden helmilaukunkin valmiiksi ja se meni yo-lahjaksi poikaystäväni siskolle. Laittelen kuvaa myöhemmin, kunhan kerkiän. Mutta nyt nukkumaan että jaksaa mennä aamulla töihin.