Tai yötähän tämä jo on kun tänne rustailen. Pitkästä aikaa pääsen päivittelemään blogiani. On jo tullut kyselyitä että milloinkas uutta päivitystä saadaan :)
Kesän aikana ei ole tullut paljon neulottua, kuten jo olen aikaisemmissa kirjoituksissa maininnut. Suuren osan päivästä ovat vieneet kesätyöt ja illalla on yleensä ollut kaikenlaista menoa ja meininkiä, joten eipä ole senkään puolesta ehtinyt kudinten ääreen. Nyt kesätyöt on loppu ja tässä jo puolen viikkoa olen ehtinyt viettää lomaa :) Neulomaankin olen ehtinyt, vaikka paljon olen ehtinyt jo reissatakin pitkin maakuntia. Kuopiossa on tullut käytyä, sieltä Jyväskylän kautta Tampereelle ja huomenna takaisin Jyväskylään.

Tässä nyt ensimmäinen valmistunut
807628.jpg
Vihdoinkin sain nämä tehtyä. Hidasta oli alkuun tuo palmikoiden teko, mutta sitten kun lähti tekemään ja keskittyi niin tulihan ne viimeinkin valmiiksi. Ohje löytyy täältä. Ohjeeseen tein hieman muutoksia, jätin pois 2 kertaa 4ns, 2os eli yhteensä 12 silmukkaa. Näin lämmitimistä tuli käteeni sopivammat. Ihanat näistä kyllä tuli ja varmasti lämmittävät tulevana syksynä kylmissä yliopiston luentosaleissa :) Olen saanut myös valmiiksi 2 kappaletta huiveja, mutta kumpaakaan en ole saanut vielä aikaiseksi pingotettua, niin kuviakaan niistä en viitsi vielä laittaa. Seuraavassa postauksessa sitten...

Vihdoinkin tulivat myös Garnstudiolta tilaamani koon 15 pyöröt ja pääsin aloittamaan tämän hameen. Kaverini tosin ennätti ostaa minulle jo ennen kyseisten puikkojen tuloa samanlaiset, mutta pitkät puikot. Olen siis kaksien iiisojen puikkojen omistaja, mutta eipä haittaa kun eivät kovin kalliitkaan olleet :)

Snyyni on myös ottanut minuun yhteyttä. Innolla odotan pakettiasi! :)