Tänään odotti keittiön pöydällä paketti, kun tulin töistä kotiin. Ensin ajattelin että onko Sny mahdollisesti muistanut minua ja lähettänyt jo lokakuun paketin. Arvelin väärin. Paketti oli tullut ystävältäni Eeviltä Rovaniemeltä.
970774.jpg
Kuvassa paketti on jo avattu. Nimittäin oli heti katsottava mitä paketti sisälsi :) Kuvassa oleva kortti oli myös kuoren sisällä. Kortissa kerrotaan sisällön olevan Rovaniemelle tulleesta uudesta teekaupasta. Tsekkiläisen pitämä kuulemma se teekauppa.
970787.jpg
Hyvää teetä olikin. Tuoksuu ihan älyttömän hyvälle, niin että voisi tuntikausia viettää nuuskien pussin sisältöä :) Makukin on mitä mainioin, lähinnä omena-vaniljainen eli juuri sellainen mistä tykkään. Nyt täytyy vaan malttaa säästää teetä viikonloppuun asti, että myös poikaystävä pääsee tästä nauttimaan :) Tee kun oli myös tarkoitettu hänelle. Unohtui melkein kertoa miksi paketin sain.. siksi että ensi viikolla tiistaina 16.10 on syntymäpäiväni! Jee! :) Tuhannesti kiitoksia Eevi-ystävälleni muistamisesta!

Täytyy laittaa vielä hieman lähempää otettu kuva tuosta hienosta kuoreen taiteillusta kuvasta
970782.jpg
Oletan että se on Nuorgamin maisemaa, sillä kuoren alalaidasta kehoitetetaan vierailemaan Pulmanki-järvellä (jos nyt oikein sain käsialasta selvää).

Viime viikolla tilasin muutaman kukkaron kehyksen Twin-shopista. Toisen ehdin jo liittää laukkuun, josta laitan kuvia viikonlopun juhlien jälkeen. Toinen kehys näkyy tässä sekä kuvassa myös postituksen mukana tullut rintanappi.
970793.jpg

Neulomuksista sen verran, että edistyneet ovat, mutta eivät vielä niin paljon että olisivat valmiit :)