Lauantaina kävin pyörähtämässä Tampereella käsityömessuilla. Kovasti oli väkeä paikan päällä sekä hirmuisesti oli kaikkea kivaa nähtävää. Väen paljoudesta huolimatta kaverini Langan Lumous blogista onnistui minut sieltä bongaamaan. Messuilla parasta (ainakin käsityömessuilla) on se, että saa paljon uusia ideoita. Näin tapahtui näilläkin messuilla. Sain monta hyvää neulonta ja kortti-ideaa jouluksi :) Paljon tuli myös osteltua juttuja itselle sekä lahjaksi. Joululahjat näette sitten vasta kun paketit ovat avautuneet jouluna. Hobboksilta ostin jo kauan netissä kuolaamani kirjan.
1073079.jpg

Ja tästä pääsee puikoille heti joulun jälkeen ainakin nämä kaksi
1073082.jpg

1073087.jpg

Vihreän vyyhdin ständiltä tuli ostettua kahdet puikot, eebenpuiset sekä bambuiset flexi-puikot. Molempia olen jo useampaan otteeseen käynyt nettisivuilla kurkkimassa.
1073090.jpg
Myös Teetee:n alpakkaa lähti pari kerää mukaan Modan pisteestä. Lankojen mukana sai kivan ranteenlämmitimen ohjeen ja se pääsikin jo eeben-puikoille. Tosin ohje on kyllä hieman vaikeaselkoinen, mutta jotenkin on pähkäilemällä saanut oikeanlaisen kuvion aikaiseksi.

Nämä puikkojen suojanallet löysin kanssa
1073093.jpg

Lisäksi ostin 6 kerää Novitan Rose-lankaa, valkoista. Niistä olisi tarkoitus tehdä muistaakseni kotiliedessä ollut tunika. Kaverille ostin Helmimerin ständiltä muutamia helmipusseja sekä myös snyy saa viimeisessä paketissaan jotein messuilta löydettyä.

Lopuksi vielä parempi kuva parannellusta Luumu-laukusta. Lähetin myös laukkuni Helsingin sanomien käsityökisaan, joten käykäähän kaikki äänestämässä :) Tänään lähetin kuvat, joten 24h sisällä ne pitäisivät olla siellä äänestettävissä. Samaiset kuvat menivät sinne, kuin mitä tuossa alapuolella näkyy.
1073067.jpg

1073076.jpg