Töppösprojekti on saatu päätökseen. Viime viikon torstaina kävimme luovuttamassa pikku töppösiä KYS:n vastasyntyneiden teholle. Kurssikaveri Saija ehdotti viime keväänä että porukalla neuloisimme töppösiä ja sitten kävisimme ne marraskuun lopussa luovuttamassa. Meitä oli yhteensä yhdeksän tyttöä töppösiä neulomassa; Saijan ja itseni lisäksi, Maija, Annis, Elina, Milla, Iida, Liisa ja Marika. Myös muutamien äidit osallistuivat myös projektiin. Korjatkaa jos jonkun nyt unohdin mainita. Yhteensä töppösiä tuli 31 paria. Koot vaihtelivat pienistä hieman isompikokoisiin.
1107326.jpg

1107327.jpg

Tässä keskimmäiset ovat minun tekeleeni ja vasemman puoleiset on äidin tekemät ja turkoosit ovat poikaystäväni äidin tekemät töppöset.
1107324.jpg

1107325.jpg

Vastasyntyneiden teholla olivat kovin mielissään näistä :) Osan töppösistä antavat varmaan pikkuisten mukaan kun pääsevät kotiin ja osan pitävät itsellään ja käyttävät niitä osastolla. Luultavasti neulomme töppösiä vielä lisää, kun noita jämäkeriä tuppaa aina pyörimään nurkissa, niin ne on sopiva käyttää töppösten neulomiseen.

Viime launataina oli joulumyyjäiset Jyväskylässä ja siellähän tuli tottakai käytyä. Aika paljon oli kaikenlaisia joulujuttuja, kuten kortteja ja tonttuja. En oikeastaan ostanut juuri mitään, mutta Dropsin tummanvihreää alpakkaa lähti 6 kerää mukaan, kun maksoi vain 3,50€/kerä. Pakkohan sitä oli ostaa :) Ja pari hauskaa joulukorttia tuli myös ostettua sekä rintakoru. En nyt jaksanut näitä kuvailla, ehkä ensi postauksessa sitten kuvat niistä.

SNY on myös ohitse. Viimeisen pakeitn lähetin viime viiikolla, niinkuin pitikin lähettää. Lähettämiäni paketteja en jaksanu kuvata, mutta viimeisessä paketissa lähetin työvälineet ja ohjeet helmilaukun tekoon.
Paketteja lähettelin Jennuskalle.