Nyt ovat jo hyvän aikaa sitten ihmiset availleet joulupakettinsa ja minä voin paljastaa että mitä niihin oli tullut tehtyä. Kaikista ei tosin ole kuvaa, koska en joulukiireiden keskellä ehtinyt niitä kuvata. Myös itselleni olen saanut joululoman aikaan jotakin valmista. Tapaninpäivänä tikuttelin hirmuisella vauhdilla menemään Cavern cardiganista toista hihaa ja sainkin villatakin valmiiksi.
1188433.jpg

1188440.jpg

1188447.jpg
Kuvat otettiin muutamaa päivää myöhemmin mökkireissulla Kannonkoskella. Kuvaajana toimi ystäväni Tutta, joten kiitokset siis kuvien otosta. Villatakin napit ostin viime kesänä Barcelonasta. Väri sopii täydellisesti ostamaani dropsin alpakkaan. Uutta paitaprojektiakin jo aloitin Knitting lingerie style-kirjasta. Kysessä on puolihihainen villapaita, jota esittelin tekeväni muutama postaus sitten. Lankana on tummanvihreä drops alpaca. Sitä ostin joulukuun alussa joulumessuilta 6 kerää. Oli nimittäin vain 3,5€/kerä, joten pakkohan sitä oli sitten ostaa :) Muutakin uutta projektia on taas sunnitteilla, mutta niistä vähän myöhemmin.

Tässä vielä joulupakettien sisältöä
1188409.jpg
Sukat sai joululahjaksi poikaystävä (vas. puoleiset) ja iskä (oik.puoleiset). Molemmat Stepistä tehtyjä.
1188414.jpg

1188421.jpg
Shetland triangle-huivin sai tätini. Se on neulottu viime keväänä Tartosta ostamastani Midnight mohair-langasta. Tästä tuli oikein pehmeä, ilmava ja kaunis. Käyttäjä on ollut tyytyväinen :) Näiden lisäksi pukinkonttiin lähti neljät ranteenlämmittimet, mutta niitä en ehtinyt kuvata ennen pakettiin laittoa.