Tällä viikolla on saatu aikaan onnistumisia ja epäonnistumisia. Kerrotaan ensin niistä onnistumisista. Tästä on jo muutamaviikko, mutta olen saanut valmiiksi waist-cincher topin.
1361460.jpg

1361464.jpg

1361466.jpg
Waist-cincher top
Kirjasta: Knitting lingerie style
Lanka: Drops alpaca, tummanvihreänä ja tehosteena violetti
Puikot: 4mm flexi-bambut
Muuta: Ohje kirjassa melko selkeä ja vaate istuu hyvin päälle.

No, sitten ne huonot uutiset. Perjantaina palailin töistä toiselta paikkakunnalta ja ajatuksissa oli pestä hieman vaatteita. Sen suurempaa asiaa ajattelematta nakkasin myös pesukoneeseen violetin alpakka cavern cardini. Olisi ehkä pitäny ajatella vähän enemmän, sillä neule koki ikävän kutistumiskokemuksen. Sain siitä vielä kosteanan venyttelemällä neuleen joka sopii päälle, mutta hihoista tuli 3/4 hihat ja pituutta lähti puolet pois. Tällä hetkellä omistan siis huovutetun alpakkaboleron cavernin sijaan.
1361469.jpg

1361470.jpg

1361468.jpg
Saa nähdä tuleeko tuota vielä käytettyä vai pakkaanko naftaliiniin ja pistän varastoon odottelemaan sille sopivaa käyttäjää. Jos jotain positiivista haluaa cavernin tuhoamisesta löytää, niin ainakin tiedän että alpakka huopuu jo +30 C:ssa pesukoneessa :) Onneksi lankaa vielä riittää toiseen samanlaiseen caverniin, joten pikapuoliin lähtee sitten uusi caverni puikoille. Tosin se ei enää päädy konepesuun, eivätkä muutkaan alpakkani näe pesukoneen rumpua ellei ole tarkoitus huovuttaa :)