...ainakin vähäksi aikaa. Vappua ja viime viikonloppua olin viettämässä Tampereella kaveriporukalla. Ihanat aurinkoiset 3 päivää tuli vietettyä mukavien ystävien seurassa vapusta nauttien. Alkuillasta olimme Hervannassa viettämässä iltaa meksiko-teeman merkeissä. Mmm.. mansikkamargaritoja... Intouduimme myös järjestämään limbokisan ja notkeasta vartalostani huolimatta onnistuin revähdyttämään vinot vatsalihakseni, mutta onneksi ei pahaa jälkeä tullut :) Olisiko kentien mansikkamargaritoilla ollut osuutta asiaan... ;) Lakitusta kävimme katsomassa puolen yön aikoihin Hämeensillalla ja siellä kyllä vilinää ja vilskettä riitti, ihan tungokseksi asti. Loppuilta menikin sitten taksijonossa odottaessa taksia takaisin Hervantaan. Vappupäivänä kävimme hieman pelailemassa laser-sotaa Megazonessa ja loppuillasta syömässä Bodega Saludissa. Oli kyllä mahottoman hyvä pihvi siellä. Täytyy vissiin mennä toistekin.

Tampereella ollessa sattui myös oiva tilaisuus kuvauttaa uudet neulokseni. Ystäväni omistaa digijärkkärikameran lisäksi hyvät valokuvauskyvyt, niin mikäpä ei olisi täydellinen paikka kuvauttaa uusia tuotoksia kuin Hatanpäällä sijaitseva arboretum. Ennen vappua oli pakko saada valmiiksi tekeillä ollut toppi, jotta saan sen kuvautettua ko. paikassa. Eli siis tämä oli ennalta suunniteltu juttu :) Kyseessä siis tämä
1538171.jpg

1538172.jpg
Surplice bodice camisole
Kirjasta: Knitting lingerie style
Lanka: Garnstudion Cotton viscose, väri ruskea (023)
Puikot: 4.0mm flexi-bambut
Muuta: Ruskea satiininauha, vuorena ruskea vuorisilkki

Tästä tuli erittäin onnistunut. Tykkään! Vuorikangas olisi saanut olla ehkä hiukan löysempi, mutta kyllä se päälle menee ihan hyvin, joten en ainakaan nyt toistaiseksi ole lähtenyt sitä suurentamaan.

Toisena valmistuneena esittelen Lyyra-sukat, jotka löytyy Ullasta 3/05. Toteutin nämä tosin pitkävartisina versioina.
1538174.jpg

1538177.jpg
Lyyra-sukat
Ohje: Ulla 3/05
Lanka: Step-sukkalanka, värinumeroa en muista
Puikot: 3.0mm ebenpuiset sukkapuikot

Tykkään kovasti väristä, vaikka se kyllä on enemmän syksyn värinen kuin nyt keväälle sopiva. Onneksi näitä voi kesällä käyttää mökillä ja sitten syksymmällä muualla. Muutamaa uutta työtä olen taas aloitellut, pari huivia ja yksi villatakki. Lisäksi eilen luokseni kotiutui lisää lankaa; muutama kerä (lue: 12 kerää) luonnonvalkoista alpakkaa ja 2 vyyhtiä (valkoinen ja musta) merinovillaa. Niistä lisää myöhemmin. Lopuksi, meinasi unohtua, kiitos ystävälleni Tutalle näiden ihanien kuvien ottamisesta.