Postista tuli lappu, että teille on iso kirje. Eilen hain sitten isokokoisen kirjeen postista ja SNY-pakettihan se siellä oli.
1845037.jpg

1845040.jpg
Paketissa oli kaksi kerää Freedon spirit-lankaa, joka oli minulle uusi tuttavuus. Lisäksi paketissa oli teetä, mini-kismet (joka oli jo kuvaushetkeen mennessä syöty), kännykkäkoru, tarroja ja pari palaa ruususaippuaa. Kiitos sny! Paketti oli mieleinen. Langoista meinasinkin ehdotuksesi mukaan tehdä huovutetut lapaset kunhan ehdin.

Tilasin myös lankaa. Ilulta. Ihanaista mohairsekoitetta, joka päätynee huiviksi. Malli on vielä hakusessa.
1845041.jpg
Kuvassa lisäksi puikot, jotka ostin Jyväskylästä muutama viikko sitten. Taitoshopin edessä oli langan myyntikoju ja sieltä pilkisti kasa erivärisiä puikkoja. Yhdet sitten tarttuivat mukaan. Puikkojen päissä on hauskat käsinmaalatut slaavilaistyyppiset kukat, mutta monista kuvaus yrityksistä huolimatta en saanut niistä julkaisukelpoista kuva, joten yrittää tuosta kuvasta sitten tihrustella.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä raportoin valmistuneista sukista. Ne ovat ne vaelluksella aloittamani sukat, joten sen mukaan ristin ne Hetta-Pallas-sukiksi. Sukat menivät tädin jalkoja lämmittämään.
1845031.jpg

1845034.jpg

Hetta-Pallas-sukat
Malli: perussukat
Lanka: olisiko ollut fortissima-lanka, jossa on bambua ja aloe veraa (?)
Puikot: bambu-sukkapuikot 3mm