Vihdoinkin sain valmiiksi kesällä aloittamani villatakin. Väri on kiva, malli on kiva, napit loistavat. Istuvuus; ei niin kiva. Ennen aloittamista mittasin että takista varmasti tulisi sopiva. Ohjeeseenkaan en tehnyt muutoksia. Nyt takki kuitenkin löpsöttää vähän joka puolelta ja päällä se näyttää siltä kuin olisin menossa sunnuntai-kirkkoon. Ennen kappaleiden yhdistämistä höyrytin ne silitysraudalla, kosta pingottamiseen ei oikein ollut tilaa tai välineitä. Harkitsin että laittaisinko sen pesukoneeseen pyörimään, mutta pelkään että sille käy samoin kuin alpakkatakille taannoin... Onko kellään kokemusta Lanettin pesemisestä koneessa? Vyötteessä vissiin lukee että 40 astetta, mutta uskaltaako sitä siltikään laittaa koneeseen? Tässä kuitenkin kuva tuotoksesta. Mun päällä näette sen vasta sitten kun se istuu kunnolla :)
1907490.jpg
Villatakki (nimeä en muista ja kirja unohtui kotikotiin, ja niin kuvan laatu on aikasta huono)

Kirjasta: Sensual Knits
Lanka Sandness Lanett, väri 5575
Puikot: 3,5mm pyöröt
Muuta: Pitsikuvion ohjeesta löytyi muutama virhe

1907495.jpg

1907502.jpg

Takin lisäksi olen hieman harrastanut vanhojen tekeleiden korjausta. Vaihdoin Lumikki-helmilaukkuun uuden vuoren sekä lisäsin toiseen reunaan yhden mustan reunan lisää. Nyt se on mielestäni parempi. Reunan lankalisäystä ei tosin huomaa ellei ole nähnyt laukkua ilman sitä.

1907516.jpg
Vuori on tavallista vuorisilkkiä. Väriltään harmaata.

Viikonloppuna piipahdin Jyväskylän Ween, maan viljaa - elomarkkinoilla ja mukaan tarttui luumujen ja hunajien lisäksi mitäs muuta kuin lankaa :) Niistä kuvia ensi kerralla.