Olen onnistunut loisteliaasti virkkaamaan taas pitkästä aikaa. Mulle tuo virkkaus ei ole niin mieleistä puuhaa sen vuoksi, että melkein aina sekoitan pylväät ja puolipylväät. Nyt kuitenkin innostuin kokeilemaan virkkaus taas uudelleen poikaystäväni äidin innoittamana. Hän oli virkannut kauniin lumihiutalemaisen kukan ohuesta heijastinlangasta. Minäkin siis ryhdyin tuumasta toimeen saatuani ensin selville pylväiden ja puolipylväiden erot :) Toistaiseksi en ole ehtinyt kuin yhden tekemään, mutta ehkäpä saan tällä viikolla tehtyä muutaan lisää.

Lanka: heijstinlankaa, 50m/rulla, Sikkivillasta

Koukku: 1,25mm

Muuta: rullasta saa n. 3 kukkaa

Tällä kertaa kamerana toimi poikaystävän siskon digijärkkäri, joka on meillä nyt lainassa tulevan matkan vuoksi. Ihanaa kun kerrankin saa onnistuneita ja tarkkoja kuvia blogattua :)

Toisena valmistuneena työnä saanen esitellä lacy summer socks, Knitting lingerie stle-kirjasta. Kyseessä ovat samaiset sukat,jotka tein viime tammikuussa. Tällä kertaa vain langan sävy on eri ja varsista tuli hiukan lyhyet sen vuoksi, että lanka uhkasi loppua kesken ja en viitsinyt ostaa uutta kerää.

Kirjasta: Knitting lingerie style

Lanka: Drops alpaca, 50g, väriä en muista

Puikot: 3,0mm bambusukkapuikot