Ei, en ole suinkaan hävinnyt maailman kartalta. On vaan ollut paljon puuhastelua, kuten töitä ja lomailua, joten blogi on nyt valitettavasti jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Nyt kuitenkin otan menetetyn ajan takaisin ja esittelen jo heinäkuussa valmistuneen neuletakin sekä lomareissulla pohjoisessa syntyneet sukat. Kesä on muutoin mennyt kovinkin työn touhussa. Pitkiä päiviä tuli tehtyä ja tämnkin vuoksi neulominen jäi hieman vähemmälle. Yleensäkään en kesällä oikein saa mitään aikaiseksi, koska mieli vaeltaa jo syksyyn ja ihaniin lämpimiin neuleisiin. Sama juttu toistuu tosin sitten talvella, että tekee jo mieli neuloa kesäneuleita. Koskaan ei ole hyvä! :)

Tässä valmistunut February lady sweater hienoisin muutoksin. Tein hihoista ohjetta lyhyemmät enkä tehnyt ollenkaan napinläpejä. Napin virkaa toimittaa toistaiseksi rintaneula. Neuletakki on kuitenkin erittäin mukava päällä ja kesäkuumalla juuri sopivan lyhyt hihainen. Eikä tullut edes kuuma :) Kuvista kiitos ystävälleni Tutalle.

February Lady Sweater

Ohje: Ravelry

Lanka: Novitan Tennesee, väri 526

Puikot: Knitpicksin 4.0mm pyöröt

Muuta: mukava ohje, helppo neuloa. Rintaneula on kaverin tädin asunnolta saatua ns. haaskuu tavaraa :)

 

Kuten jo mainitsin, niin lomallani elokuussa käväisin pohjoisessa. Tarkkaan ottaen Muoniossa. Tätini ja hänen miehensä ovat rakentaneet sinne mökin, joka oli nyt lähes valmis. Matkalla Muonioon tikuttelin menemään Novitan uudesta Puro langasta löysät sukat. Oikein mukava lanka neuloa. Värinä oli Lapin maisemiin sopiva Jäätyneet Karpalot, vaikkakaan ruska ei vielä ollut kunnolla päässyt siellä alkuun.

Jäätyneet Karpalot -sukat

Ohje: perussukka

Lanka: Novitan Puro: Jäätyneet Karpalot

Puikot: 6mm sukkapuikot

Muuta: nopeasti valmistuivat isoilla puikoilla, mikä on aika kiva :)

Loput kuvat ovatkin sitten mökiltä. Kuvissa oleva joki on Muoniojoki ja vastarannalla on Ruotsin puoli. Poikaystävä yrittikin leikkimielisesti rakentaa kivistä siltaa joen yli, mutta loppui aika ja kivet kesken :)