Uusi IK on ilmestynyt. Taisi se jo viime viikolla kyllä ilmestyä, mutta itse sain sen hyppysiin vasta tänään. IK tulee mulle Tampereen Akateemiseen kirjakauppaan, josta sen sitten aina haen kun ilmoitus tulee tekstarilla. Mä en oo jaksani nähdä sitä vaivaa että tilaisin sen suoraan kotiin. Saapahan aina välillä hyvän tekosyyn käydä myös Stocmannilla samalla :)

Uudessa IK:ssa oli aika monta kivaa, toteuttamisen oloista mallia. Nopeasti laskettuna ainakin 4, joka on melko suuri määrä siihen verrattuna että joskus hädin tuskin sitä yhtäkään löytyy. Alla kuvina mallit jotka laitan vakavasti harkintaan, kunhan edellisistä keskeneräisistä selviän.

No kuvan laatu ei kyllä ole mikään mahtava. Malli on aika kiva, tykkään tommosista V-aukkosista. Kuvio myös vaikuttaa helpolta. Ainoa miinus on että kaikki kappaleet on neulottu ohjeessa erikseen. Nykyään olen yrittänyt tehdä kaikki pyörönä, niin välttyy ikävältä saumojen ompelulta. No, sää nähdä miten tämän kanssa käy.

Tämäkin vaikutti oikein kivalta. Mulla olisi laatikossa marinoitumassa muutama kerä vaalean harmaata Dropsin Vivaldia, jonka voisi uhrata tähän. Täytyy vaan vielä miettiä tuo tehosteväri sopivaksi.

Viimeisenä wasabi-sukat. Näissäkin malli näytti hauskalta ja erikoiselta. Sukille on taas ollut tilausta, iskälle ja puolisolle pitäs kuulemma neuloo semmoset. Ja tädin miehelle myös. Jospa sitten tätä mallia alkaisin työstämään.

Lopuksi vielä näyte seuraavasta projektista. Tarkoitus olisi saada tällä viikolla valmiiksi.

Ei tästä sen enempää sitten :)