Olen pitänyt hiljaiseloa ja tehnyt syksyn puuhasteluja. On tullut matkusteltua sekä etelä- että pohjois-Suomessa, ihan käsivartta myöten, lähes Norjan rajalla käyden. Sienestystä on myös tullut harrastettua, suppiksia löytyy niin paljon kun jaksaa kotiin kantaa. Myös muutama kanttarelli mahtuu myös mukaan :) Joululahjavalmistelutkin ovat jo alkaneet ja ovat suhteellisen hyvällä mallilla, mutta tekemistä vielä riittää ennen aattoa. Hullua että jouluun on enää vain pari kuukautta!

Syyskuun ensimmäisen viikon vietin hevosen selässä käsivarressa. Matkaa taittui n. 130km viiden päivän aikana. Ratsastusta tuli n. 6-7 tuntia/päivä ja voin kertoa, että kyllä lihaksissa tuntui :) Tämän reissun jälkeen harkitsen kyllä jatkossakin vaelluksen tekemistä ratsain, oli se vaan niin mukavaa :)

Yhden huivin/hartialämmittimen olen saanut syksyllä tehdyksi ja parit sukat. Huivi meni ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Lankana on häneltä saamani Novitan Varpu-lanka, villa-mohair.sekoitetta. Äärettömän pehmeä lanka ja mukavaa oli neuloa isoilla puikoilla sekä kaksinkertaisella langalla.

Huivi

Lanka: Novita Varpu

Puikot: 8mm pyöröt

Malli: oma, alkuun 60silmukkaa ja mallineulos 2o,2n.