Nyt on sitten ystävät saatu onnellisesti avioliiton satamaan. Laukkukin valmistui ajoissa juhlaan.403470.jpg
Vähän se kyllä vängertää, kun sisäosan sametti oli aika paksua, mutta eipä se hirveästi haittaa. Täytyy ensi kerralla tehdä vaikka vuorisilkistä tai satiinista, niin jospa ei tulisi niin paksu. Kännykkä mahtuu hyvin sisälle ja myös mini hajuvesipullo sekä huulikiilto. Tässä vähän sisäkuvaa (rintaneula rekvisiittana ettei näyttäisi niin tylsältä tuo kuva).
403473.jpg

Alotinkin jo uutta neuletta taas. Tällä kertaa teen Modan 1/2006 ohjeella pitkää pitsineulejakkua. Tähän sain innostuksen kun kaveri oli itselleen tällaisen neulonut ja se näytti niin hyvältä, että pakko oli itselleen myös sellainen saada. Työ etenee melko nopeaan, kun käytössä on Mohair lux ja puikot nro. 8. Nyt olen vasta hihoja tekemässä. Tällä viikolla pitäisi keskittyä tenttiin lukemiseen, joten voi olla että hieman hitaasti neuleet etenee.
403478.jpg
Tässä siis hihat.Käytän tähän jakkuun tuota pelkkää oranssinruskeaa lankaa. Tuota tummempaa oli pakko ostaa muutama kerä, kun se oli niin mukavan väristä. Siitä luultavasti teen sitten huivin kunhan ehdin. Tenttikirja kutsuu nyt kovasti luokseen, joten taidan palata sorvin ääreen. Päivityksiä tulee kunhan taas kerkiän kirjoitella.