Kävin viime viikonloppuna pyörähtämässä Tukholmassa. Reissun syynä oli 29. Tukholman maratoni. Mutta ei en juossut itse vaan olin seuraamassa kun poikaystäväni juoksi. Siellä oli todella lämmintä, parhaimmillaan +34C. Lämmintä siis riitti. Mulle se oli hyvä, mutta ikävä maratoonareille juosta noin kuumassa. Siellä olikin ennätysmäärä keskeyttäneitä, muistelisin että 4000. Aika monta oli myös sairastuvalla sitten kun palattiin takaisin maratoonialueelle. Poikaystävä kyllä pääsi onneksi maaliin. Ihan jännä oli kyllä katsoa juoksua, ennen tätä siis en koskaan ole ollut katsomassa.
654604.jpg
Tässä kuva lähdöstä. Juoksijoita vaan tuli ja tuli. Välillä tuli olo että eikö ne lopu koskaan :)

Ei sovi kuitenkaan unohtaa ystäviemme lankoja :) Pakkohan se oli yhdessä lankakaupassa käydä. Kävin Stickassa, joka siis sijaitsee Gamla stanissa. Hieman saimme kierrellä ennenkuin se löytyi, sillä meillä oli huono kartta käytössä. Joka tapauksessa se sitten löytyi ja osoite on Österlånggatan 20 (jos nyt oikein muistin). Onneksi se vielä sattui olemaan auki, sillä olin aivan varma että se menee jo iltapäivällä aikaisin kiinni, mutta ei onneksi mennyt :) Nämä sitten tarttuivat mukaan
654614.jpg

Mohairit on Vivaldia, sattui väri olemaan alennuksessa, vain 3€/kerä. Sitten oli pakko ostaa tuota turkoosia alpakkaa pari kerään ja tumman ruskeaa tarttui mukaan 3 kerää. En tiedä vielä mitä noista tulee, mutta eiköhän niille käyttöä löydy.