Kädentaitomessut. Kävin viime lauantaina. Hullusti oli porukkaa paikalla. Kiersimme kaverin kanssa aamu kymmenestä lähtien kolmeen saakka. Kaikki hallit tuli katsottua läpi, mutta viimeinen halli meni vähän juosten kun ei enää riittänyt kunto kävelemiseen :) Tarkoituksenani oli ostaa lähinnä puikkoja ja katsella uusi vinkkejä neulomiseen sekä muihin askartelujuttuihin. Jo menomatkalla päätin olla ostamatta lankaa, koska sitä tursuaa joka nurkasta :) (ja mies ei tästä kovin tykkää, ei kai muidenkaan :)).

Aloitimme messukierroksen koru ja kivi-hallista. Kovin olisi tehnyt mieli ostella kaikenlaisia kivoja helmiä ja tarvikkeita, mutta päädyin sitten vain ostamaan kirkkaita lasihelmiä ruotsalaisesta pisteestä läheltä ovea. Lisäksi mukaan tarttui kameli-rintakoru :) Tämän jälkeen suuntasimme B-halliin, jossa kävimme juomassa kupposet kahvia Neulekahvilassa. Jukka Rintalan-pisteestä olisi tehnyt kovasti mieli ostaa ihan musta-violetti vintage-hiuspanta, mutta koska hinta yllätti, niin jäipä ostamatta. Harkitsin myös mustan kravatin ostamista miehelle joululahjaksi, mutta sekin sitten hetken pohdinnan jälkeen jäi ostamatta. Ostin CO4 Luomus Oy:n pisteeltä liivin (löytyy sivun alaosan kuvasta vihreänä), violetin värisenä. Kaverini ostin samanlaisen, mutta eri värisen. Ollaan siis samiksia! :)

Lähes viimeisenä kävimme Vihreän vyyhdin pisteellä, jonne olikin tarkoitus hakeutua ebenpuisten puikkojen vuoksi. No, siellä sitten valitettavasti sorruin lankaan :) Ostin Solo-lankaa, valkoisena ja ruskea-oranssina. Jälkimmäisestä aloitin jo tekemään joululahjaa. Näiden lisäksi mukaan tarttui muutamia kynttilöitä Puttipajalta.

Kaiken kaikkiaan oli hyvät messut ja mukavasti vierähti päivä. Ostoksista onnistuin ottamaan vain yhden kuvan, koska vanha kamerani vetelee viimeisiään eikä suostu ottamaan kunnollisia kuvia enää. Tämän vuoksi myöskään muutama valmistunut työ ei vielä päädy esittelyyn :( Uutta kameraa odotellessa...