Tänään oli lankapäivä. Parista kohteesta tilaamani langat saapuivat sattumalta samana päivänä, vaikka toiset oli tilattu jo yli 2 viikkoa sitten. Ensiksi esittelen ihanaista, ohutta lankaa Montevideosta, Uruguaysta.
1284087.jpg
Vasemman puoleinen Hot Chocolate ja oikealla Verde Manzana (vihreä omppu siis)
1284090.jpg
Salama hieman värejä kirkastaa, mutta tässä näkyy mielestäni paremmin ruskean langan väri. Tietysti salama väriä vähän kirkasta, mutta toisessa kuvassa jäi niin kovin tummaksi tuo lanka. Vihreästä langasta sormet syyhyää jo tekemään huivia, ehkäpä shettistä...

Toisessa lähetyksessä saapui lankaa Ilun verkkokaupasta.
1284091.jpg

1284094.jpg
Nyt pääsi langan nimi jo unohtumaan, mutta jokin kiva nimi sillä oli.

Lopuksi vielä ajattelin laittaa kilpailun pystyyn blogini 1v. päivän johdosta ja 10000 rajan rikkimenosta! Olisi kiva tietää että kuka tätä blogia käy lukemassa jo tiedossani olevien lukijoiden lisäksi. Jättämällä kommentin osallistuu kisaan. Mitään pitkiä sepustuksia ei kommenttiin tarvitse kirjoittaa, mutta jotain pientä kuitenkin kuin pelkkä oma nimi :) Arvonta suoritetaan kommentoijien kesken viikon kuluttua eli 18.2 ja sanotaanko että klo 18 asti voi kommentteja laittaa tulemaan.

Edit: Blogiarvonnan voittajaksi on selviytynyt Lape! Onnea voiton johdosta. Pakettia lähtee tällä viikolla tulemaan sinulle päin.