Olipas tänään tanssitunti! Aika kovaa menoa, ihan alkoi jo väsyttämään :) Tarkoituksena oli jäädä vielä toiseksikin tunniksi, jotta olisi saanut korvattua muutamia poissaoloja, mutta en sitten kyennyt. Onneksi kuitenkin sain kotona kirjoitettua ylös kuviot, joita tänään tanssittiin. Monesti on jäänyt se tekemättä ja sitten on harmittanut kun ei ole oikein muistanut että mites sen salsan kuvio taas menikään.

Mainitsemani lapset step-langasta sain valmiiksi lauantaina. Ja tältä ne näyttävät
415301.jpg
Ne ovat nuo vasemman puoleiset, jotka lauantaina valmistuivat. Ovat menossa synttärilahjaksi. Nuo toiset sain jo vähän aikaa sitten valmiiksi (itselleni tein), mutta ajattelin ne tähän samaan kuvaan ympätä. Turkoosi-harmaisiin ostin langan Kuopion Pistoz-liikkeestä ja olen siitä tehnyt jo kahdet lapaset. Toiset siis nuo tuossa kuvassa ja toiset sitten menivät tädilleni. Ja sitä lankaa on vieläkin jäljellä, on kyllä uskomattoman riittoisaa. Mietin että siitä voisi vielä vaikka hatun neuloa... Ruskea-violetin step-langan ostin sitten Jyväskylästä Pikkulinnasta. On muuten aika monipuolinen lankakauppa, kannattaa käydä jos sinnepäin eksyy. Lopusta langasta voisi sitten neuloa sukat itselleni.

Muissakin töissä on tapahtunut hieman edeistystä. Tänään sain luennoilla valmiiksi pitkän neuletakin hihat ja aloitin takakappaletta. Loppuviikosta minulla onkin vähän vapaata niin kerkeän sitten tekemään takkia hieman eteenpäin. Eilen purimme kaverini kanssa yhden ruskean boleron, jonka tein ja joka osoittautui sitten liian isoksi sekä muutenkin sopimattomaksi. Osaksi myös siksi että ostin syksyllä Tampereen käsityömessuilta lankaa ja ostin sitä vahingossa liian vähän. No, tätä lankaa en ole sitten löytänyt mistään. Merkki on Red heart - Carmen ja värinä ruskea. Yhden vinkin jo sainkin että mistä lankaa voisi löytyä. Sieltä löysin kyllä red heart lankoja, mutta en juuri tätä mitä itse tarvitsen. Jos jollakulla on tietoja kyseisestä langasta niin tietoja otetaan vastaan :)
417028.jpg
Taidanpa lähteä katselemaan Big lovea ja neulomaan :)