Tuli vietettyä koko viime viikko. Millään ei tahtonut keskittyä normaaliin arkeen, kun edelleen teki mieli olla lomalla ja auringossa. Viikonloppuna kuitenkin kävin Jyväskylän paviljongissa käsityömessuilla. Sinne olin jo viime vuoden käynnin perusteella suuntaamassa uudelleen. Kaikenlaista mukavaa sieltä kyllä mukaan tarttui. Pääasiassa lankoja ja puikkoja. Secret Woolista tuli ostettua pari vyyhtiä Cherry  Tree Hill -a lpakkalankaa sekä yksi vyyhti silkkimohairia. Enpä ole vielä törmännyt niin phmoisiin lankoihin, vähän kuin kissaa silittelisi, mau! Lisäksi sorruin ostamaan puikkosetin samaisesta paikasta. Olen jo netissä monesti niiden perään haikaillut, mutta kun ei ole päässyt ns. livenä näkemään ja testaamaan, niin on jäänyt sitten ostamatta. Aloitinkin jo niiden testaamisen alpakkalangalla. Siitä olisi huivi tulossa äipälle. Lisäksi poimin mukaani kaksi vyyhtiä Shibui - silkkimohairia Titityyn kojulta. Huiveja taitaa niistäkin tulla. 1446370.jpg
Sekä yhdet 5mm Addi-pyöröt ostin myös.

Wanhain tavaran kojusta löytyi käyttökelpoinen vekotin. Sen jo meinasin viime vuonna samaisesta paikasta ostaa, mutta joku ehti ensin. Nyt kuitenkin sain oman ja vielä soman pienessä koossa.
1446375.jpg
Yksi alpakkavyyhti on päässyt kerityksi kerälle ja totesin että on kyllä mahottoman hyvä keksintö tämä.

Lopuksi vielä Helmitaulusta tuli ostettua helmiä. Kuutiomaiset pääsevät muotoutumaan jossain vaiheessa rannekoruiksi, siemenhelmistä tulee helmilaukku jossain vaiheessa ja muut helmet jäävät vielä odottamaan inspiraatiota.
1446381.jpg

1446386.jpg

Täytyy taas palata tenttikirjojen ääreen, jotta viimeisenkin tentin pääsisi kunnialla läpi ja valmistuisi kohta puoleen. Ensi kerralla sitten valmiita neuleita, ainakin toivottavasti :)