Täytyypä toistaa, että oho! Blogissani on käynyt jo yli 1000 kävijää :) Tai sivua on ainakin klikattu yli 1000 kertaa :) Hienoa!

Neuleet eivät ole oikein tällä viikolla edistyneet. Onnistuin nimittäin tiistaina saamaan itselleni jonkin viruspöpön ja olen nyt ollut sitten sairaana siitä lähtien. Yskittää ja niiskututtaa.. Lauantaina oli jo suhteellisen hyvä vointi ja tänään vielä parempi, mutta vieläkään en ole täysin parantunut. Sairaana ollessa ei sitten riitä intoa oikeastaan paljon mihinkään, paitsi telkkarin katseluun. Itse olen kovin vähän ollut sairaana niin sitten kun kerran sattuu olemaan niin se on hyvin vaikeaa. Vaikeaa siksi, että en malttaisi levätä ja pysyä paikallaan. Pitäisi kokoajan tehdä jotain, vaikka ei jaksaisikaan. No, sain kuitenkin tänään toisen saunasukan valmiiksi ja toisestakin on jo muutama kerros kudottuna. Huomenna sitten luennoilla kutominen jatkuu.

Vieläkään eivät ole dropsin langat tulleet. Saisivat jo luvan saapua, että saisin langat mukaani pääsiäsilomalle. Vietän pääsiäislomaa eri paikkakunnalla kuin missä nyt olen ja olisi mukavaa jos ne kerkeisivät tulla ennenkuin lähden lomailemaan. Parempi jos tulisivat jo maanantaina :) Haluaa päästä tekemään uusia juttuja!!!

Helmilaukun ohje on jo aluillaan, ehkäpä saan sen lomalla kirjoitettua ja julkaistua blogissani...

Teinpä siilitestin:


Kiroilevasiili.fi