Nyt on ollut hieman hiljaista tämä bloggailu, kun ei oikeastaan ole mitään valmista tekelettä, jota voisi esitellä. Cavern cardigan on kohta valmis, toisesta hihasta puuttuu enää n. 2/3. Vielä en sitä halua näytttää kun ei ole valmis. Joululahjapaja pyörii myös melko hurjalla vauhdilla, mutta niitäkään neulomuksia ei voi täällä esitellä kuin vasta joulun jälkeen. Harmillista.

Eilen vietimme kuitenkin kurssin tyttöjen kanssa taas neulomisiltaa kera glögin ja muiden herkkujen sekä telkkaria siinä sivussa katsellen. Oli taas mukavaa :) Ensi viikolle sovimmekin jo taas uudet iltamat.
1062839.jpg
Kovin on keskittynyt ilme, vaikka vain pelkkää oikeaa neulon :)

Viikonloppuna menen käymään Tampereella Suomen kädentaidotmessuilla, joten siitä varmaan riittää seuraavaksi juttua. Ainii, sain muuten vihdoinkin sitä kaipaamani Red Heart Carmen lankaa, jota aikaisemmin etsiskelin blogini välityksellä, syntymäpäivälahjaksi. Poikaystävän sisko oli sitä käynyt varta vasten minulle ostamassa Vantaalta. Suurkiitos vielä kerran, sillä nyt lankaa on tarpeeksi, jotta siitä saa tehtyä jotain järkevää. En tosin ole vielä päättänyt että mitä.