Tässä siis uusin luomukseni: Aronia-helmilaukku
426779.jpg

Kuvaa vielä sisäpuolelta
426783.jpg

Sisäkankaana on harmaa tafti, jota löysin kaapistani. Sopii hyvin mustan kanssa. Helmilaukun sai lahjaksi ystäväni Elina, joka täytti 25v. On sitten ensi vuoden vuosijuhliin laukku valmiina (vink, vink :)). Itseasiassa Elina myös osallistui itse laukun tekoon, nimittäin pujottamalla minulle noita helmiä lankaan. Myös toinen kaverini osallistui helmien pujotus - projektiin luennoilla. Tämä olikin ihan kätevää niin ei tarvinnut itse kuin neuloa :) Että kiitosta vaan teille! :) Olen miettinyt että eri laukuille voisi keksiä oman nimen. En vain ole päättänyt että pitäisikö laukut nimetä kuvion vai värin mukaan. Joka tapauksessa tämä laukku sai nimensä oikeastaan värin perusteella ja jotenkin tuli mieleen jokin marja. Äiti sitten keksi että sopisiko aronia ja sopihan se. Olen myös miettinyt että aiemmin tekemäni violetin värinen laukku saisi nimekseen luumun. Tämäkin siis tuli helmien värin perusteella mieleen.

Yritän lisäillä itselleni myös sellaisen sivun, johon laitan aiempia neulomuksiani. Sinnekin sitten tulisi pari aiemmin tekemääni helmilaukkua. Nyt alkaa jo kohta olla takakappale valmiina pitkästä neuletakista. Enää siis etukappaleet jäljellä ja sitten saankin kivan uuden takin. Torstaina kävin ostamassa Anttilasta keltaista woolia 8 kerää, kun oli alennuksessa. Niistä meinasin tehdä villatakin (ohje Novita syksy 2006, sivu 41). Samanlainen takki siis tulee kuin Saijalla ja Maijalla, mutta vain eri värinen.

Nyt jään odottamaan että milloin garnstudioilta tilattu lankalähetys tulee, jotta pääsee taas neulomaan uusia ihania juttuja :)