824260.jpg
Tämä siis, huovutettu rintakorukukka Tänään vierailimme muutaman kaverin kanssa Pikku Pietarin torikujalla ja kukka tarttui sieltä mukaan (kuva tosin ei anna oikeutta tällä ihanuudelle). Tarkemmin sanottuna ostin sen Pikku Pietarin Puodista. Käykääpä katsastamassa sivu, siellä kuuluu aeto savolaene mussiikki :) Ensimmäistä kertaa torikujalla vierailin ja täytyypä vierailla vielä uudelleen. Satuimme tänään menemään sen verran myöhässä sinne, että emme ehtineet kaikkia putiikkeja koluta läpi kun torikuja meni kiinni. Nyt sainkin sitten hyvän syyn neuloa valkoisen huivin tuon kukan kaveriksi. Sellaista kun ei vielä ole :)

Eilen alkoi taas opiskelut ja heti ensimmäisellä luennolla alkoi neulominen :) Tällä hetkellä neulon ruskeasta alpakasta Zetor-huivia. Kuvankin laittaisin mutta kamera sanoi yhteistyösopimuksen irti (ts. patterit loppuivat). Tämän kuitenkin ehdin napata
824258.jpg
Ensimmäinen Zetor-huivini. Atacaman alpakka langasta. Harmitti vain että ostin sitä yhden vyyhdin liian vähän ja lanka loppui hieman kesken ja sen vuoksi huivista tuli pienehkö, pituus 126cm ja korkeus 52cm. Toisaalta tämä kyllä menee hyvin kaulaliimasta talvella. Siihen olen tyytyväinen että huiviin tuli hauskasti alareuna tummemmalla ja vieläpä sopivan tasaisesti! Uuteen huiviin onkin varattuna sitten tarpeeksi lankaa, jotta saan tehtyä ison huivin :) Eilen onnistuin myös käymään Pistoksessa ostamassa lankaa, vaikka pyhästi olen itselleni luvannut että lankaa ei saa ostaa, kun sitä löytyy jo enemmän kuin tarpeeksi. Tämä annettakoon anteeksi, sillä tätini teki "tilauksen" sukista miehelleen ja antoi jopa rahaa sitä varten. Step-sukkalankaa ostin ja valmiin tuotoksen näkee jonkin ajan kuluttua täällä :)