Kohta on Joulu! Vielä viimeisiä joululahjaneuleita valmistelen ja siitä syystä bloginkin päivitys on vähän venähtänyt. Koska tähän aikaan vuodesta ei voi vielä paljastaa lahjaneuleita, niin tarjolla olisi esiteltäväksi yksi kappale myssyjä ja viime postauksessa kertomastani messuostosliivistä kuva.

Myssy on tehty kirjasta Boutique Knits. Tässä kirjassa on vaikka kuinka monta mahtavaa neuletta, jotka haluaisin tehdä. Ja aika monta olenkin jo siitä tehnyt. Myssy on neulottu alpakasta (mistäpä muustakaan :)). Hieman muuntelin ohjetta, lähinnä puikkokoon suhteen. Ohjeessa käytettiin 4 eri puikkokokoa, mutta minä päädyin neulomaan vain yhdellä koolla. Hyvä tuli niinkin. Myssyn kaveriksi on tuloss samasta kirjasta vielä huivi, myös alpakasta :)

Kuvat myssystä ja liivistä on ottanut poikaystäväni sisko. On muuten älyttömän hyviä kuvia, ei saa mun kameralla tällasia :) Kiitokset siis Liisalle kuvista! Liisan sivua voi käydä kurkkimasta tästä osoitteesta ja jos tarvitsette kuvaajaa johonkin tilaisuuteen, niin ottakaahan Liisaan yhteyttä.

 Sideways Grande Hat

Kirjasta: Laura Irwin: Boutique Knits

Lanka: Drops alpaca, neulottu kaksinkertaisella langalla, hieman alle 2 kerää, väri 7120

Puikot: bambusukkapuikot 5mm