Tässä ennen blogin aloittamista tekemiäni töitä

Ensimmäisenä on kitten mohairista tehty villatakki Modan 5/2005 ohjeella. Alkuperäisenä lankana ohjeessa oli Grignasco Merinosilk-lanka, mutta itse päädyin sitten kitteniin. Ja värikin oli mieleinen eli vihreä.
426790.jpg

Ja tässä tarkempi kuva kuviosta, hihasta napattuna
426791.jpg

Tai no tiedä sitten onko parempi kuva :) Tämä oli muuten ensimmäinen villatakki, jonka olen itse neulonut.

Saanko esitellä Lumikki-helmilaukku
426789.jpg

Tämä laukku valmistui 2006 syksyllä juuri ennen ainejärjestömme vuosijuhlia. Laukun tekeminen on aloitettu jo muistaakseni keväällä 2006, mutta sen tekeminen sitten jossain vaiheessa unohtui. Sen vuoksi sitten valmistui vasta syksyllä.

Tässä Suomuurain-helmilaukku
426788.jpg

Äiti sai tämän joululahjaksi. Laukun valmiiksi saamisessa tuli hieman kiire, sillä se valmistui vasta jouluaattona n. 3 tuntia ennen lahjojen jakoa :)

Ihka ensimmäisen helmilaukun (hopeanharmaa, kovin pieni sellainen) voi bongata kuvasta, jossa violettiin helmilaukkuun kiinnitetään sisusta.

Tässä vielä luennoilla neulomat ranteenlämmittimet. Lankana Aino ja Novitan kultalanka. Ohje Suuri käsityölehdestä 11-12/2005. Rannekeiden yläosan tein toisella ohjeella, koska mielestäni lehden ohjeella ei tullut mieleinen kuvio. Niin ja tämä oli ensimmäinen kerta kun tein palmikkoneuletta.
451024.jpg