Otanpa siis Jantan lähettämän haasteen vastaan ja yritän kertoa 7 faktaa itsestäni. Asiat eivät tule mitenkään tärkeysjärjestyksessä vaan siinä järjestyksessä kun mieleen putkahtavat :)

1.   Olen erittäin mukavuuden haluinen eli toisinaan ei viitsisi tehdä mitään muuta kuin vaan istua kotona ja katsella telkkaa.

2.   Toisinaan iskee hirveä osto- ja shoppailuvimma ja sitten on vain päästävä kauppaan, yleensä  vaatekauppaan. Välttämättä ei tarvitse ostaa mitään, mutta pakko päästä hipelöimään vaatteita :)

3.   Pidän siitä että asiat suunnitellaan etukäteen ja sitten niistä suunnitelmistä pidetään kiinni.

4.   Haluan on aina täsmällisesti paikalla siihen aikaan kun on sovittu tai mieluummin hieman etuajassa. Aina en kyllä itse tässä onnistu, mutta toisilta kyllä edellytän täsmällisyyttä. 5 minuutin myöhästyminen  vielä sallitaan :)

5.   Haaveenani on päästä Uuteen Seelantiin katsomaan Taru Sormusten Herrasta maisemia.

6.   Täytän tänä vuonna 25 vuotta eli neljännesvuosisataa :)

7.   Kesän asustan kotipaikkakunnallani kauniissa Keski-Suomessa.

Siinäpä sellaista faktaa. Seuraavassa postauksessa toivottavasti jo jotain valmista työtä. Taas vähän hitaasti ovat neuleet edistyneet. Yksi huivi on kyllä valmiina, mutta se vaatii vielä pingoituksen ennen julkista esittelyä. Kerran jo ulos yöksi unohtuneet ranteenlämmittimen tekeleet ovat myös melkein valmiit. Nyt tulikin mieleeni että edelleenkään en ole saanut Garnstudioilta tilaamiani koon 15 puikkoja ja näin ollen taitaa jäädä mohairhameen teko ensi kesään tai sitten miksipä sitä ei voisi syksylläkin tehdä. Täytyisi vain laittaa paksunpaa vuorta niin tulisi oiva syyshame... Hmm.. tätäpä täytyykin pohtia... Mutta jos eivät puikot heinäkuun loppuun mennessä tule niin täytyy taas laittaa sähköpostikyselyä että missä viipyvät. Maksettu ne on kuitenkin ja tilattu jo huhtikuussa. Takaisin neulomispuuhiin telkkarin ääreen.