Vettä sataa ja kaikki lumi sulaa pois :( Harmittaa kun en ole edes kerennyt vielä tänä talvena hiihtämään.  No, toivottavasti vielä vähän pakastuisi ja sataisi lisää lunta niin pääsisin vielä hiihtämään.

Viime viikolla tulikin neulottua aika paljon. Olin töissä toisella paikkakunnalla ja siellä ei ollut iltaisin muuta tekemistä kuin neuloa ja katsoa telkkaria. Aika hyvin sainkin tehtyä pitkää neuletakkia. Alkaa kohta valmistumaan :) Etukappaleet ovat nyt menossa ja niistä ei enää paljon puutu. Sitten pääseekin kokoamaan ja tekemään kauluksen. Olen myös jonkin verran neulonut saunasukkia, mutta niissä kyllä menee aika kauan aikaa kun en ole ennen sukkiin tehnyt minkäänlaista kuviota (raitoja lukuunottamatta). No, hiljaa hyvä tulee.

Moni on minulta kysellyt helmilaukkujen ohjetta. Jollekin taisinkin jo luvata että kirjoitan ohjeen tänne.  Olen hieman aloitellut ohjeen kirjoittamista, mutta koska en ole koskaan ennen itse kirjoittanut ohjetta niin siihen mene vielä tovi aikaa että saan sen julkaistua täällä. Tällä viikolla on yksi tentti tulossa, joten saatte vielä hetken aikaa ohjetta odotella...