Päätinpä esitellä rintakoruni, kun tällä hetkellä ei nyt muuta esiteltävää ole enkä halua tehdä kuvattomia päivityksiä. Parikin neuletta on nyt työn alla, mutta ei vielä siinä kunnossa että niitä voisi esitellä. Pidän aika paljon rintakoruista, joten niitä onkin sitten kertynyt jonkin verran. Rintakoruilla on mukava koristaa asua arkipäivänäkin ja ne sopivat hyvin myös huivin kiinnitykseen. Ensiksi esittelen mummolta perityt rintaneulat. Näitä jo kovasti pienenä mummolta himoitsin itselleni.
1230888.jpg
Vasemman puoleinen on turkoosin vihertävä, mutta ei kyllä kuvassa tule kovin hyvin esille. Päiväsaikaan kyllä kuvat nappasin, mutta nähtävästi kuitenkin liian vähän valoa oli. Molempien värit kuuluvat lämpiväreihini ja sopivatkin mielestäni hyvin mustien, valkoisten ja turkoosien vaatteiden kanssa.
1230890.jpg
Tämä on oikeasti hiuskoru, mutta sopii hyvin mm. villatakkien kiinnitykseen. Väriltään nuo "kivet" ovat vihreitä. Tämän ihanuuden olen ostanut matkalta Arabiemiraateista.
1230894.jpg
Tämä on viime kesän Barcelonan matkan ostoksia. Tässä on myöskin vihreitä "kiviä".
1230900.jpg
Ylempi turkoosi on alennuskorista löydetty Pilgrimin rintaneula. Pilgrimin koruihin olen tykästynyt kovasti. Niissä vain hinta on toisinaan aika hurja. Tämäkin rintaneula oli muistaaksi 50€, mutta itse sain sen vaivaisella 10 eurolla :) Alempi kukka on samaiselta matkalta Arabiemiraatteihin. Kukassa on lehdet emalia ja keskellä sinisiä sekä kirkkaita "kiviä".
1230896.jpg
Vasemman puoleinen kukka on ihan uutukainen. Viime viikolla hankittu alesta ja sekin on Pilgrimiä. Oikean puoleisen rintaneulan ostin n. vuosi sitten Helsingistä.
1230903.jpg
Viimeisenä pronssisen-ruskea rintaneula. Pilgrimiä. Alennuksesta. Tykkään kovasti :)

Lisäksi olen tehnyt muutaman lanka ja puikko-ostoksen. Jyväskylässä oli loppuunmyynti Popper-liikkeessä ja sieltä lähti mukaan 2 kerää turkoosia Lett-Lopia. Itselleni uusi tuttavuus. Puikkoja oli myös alessa, joten yhdet 3,5mm Addin pitkät bambupuikot sekä 10mm Addin pyöröt lähtivät mukaan. Pyöröt maksoivat vain 5e, joten pakko oli ostaa ne pois. Joululahjaksi sain muuten 2,5mm Addin pitkät bambupuikot. Meinasi kokonaan unohtua että myös Tampereelta ostin 3,5mm Addin pitsipyöröt. Nyt onkin puikkokiintiö vähäksi aikaa tyydytetty :) Ensi postauksessa sitten esitellään neuleita.