Nimittäin dropsin langat! Jee! :) Tässä vähän kuvaa siitä mitä tilasin
477270.jpg

Muutamat puikot tuli tilattua kun etenkin nuo bambupuikot ovat halvempia dropsilla kuin kaupassa. Bambut siis nro 5. Toiset ovat sitten 6 pyöröt. Ruskeasta Vienna-langasta on tulossa hame ja Cotton viscosesta lyhyt takki, tällä ohjeella. Ohjeessa on käytetty myös Vivaldi-lankaa, mutta jätin sen pois. Yhden Alpaca kerän ostin ihan kokeilumielessä. Se on muuten ihanan pehmeää. Siitä pitäisi tulla ranteenlämmittimet.
Tekisi jo kovasti mieli alkaa tekemään noita, mutta täytyy malttaa vielä hetki. Niin ja yhdet puikot tuosta vielä puuttuivat, kokoa 15. Niillä on tarkoitus tuo hame tehdä. Ilman niitä ei voi hametta aloitella, joten joka tapauksessa joudun hieman odottelemaan. Tulevat sitten jälkitoimituksena nuo puikot.

Yskä alkaa jo vähän hellittämään, mutta edelleen pienen urheilun jälkeen kyllä yskittää. No eiköhän tuo parissa viikossa lähde, ainakin toivottavasti. Muutenkaan ei ole enää niin sairas olo kuin viime viikolla. Jaksaa neuloakin :) Huomen aamulla lähdenkin speksikiertueelle. Kolme kaupunkia, kolme päivää ja sen jälkeen alkaakin pääsiäisloma. Ihana kahden viikon loma :) Suunnitelmia ei oikein ole tai piti mun lähteä Italiaan serkun kanssa, mutta tarjolla ei ollut halpoja lentoja (ad. 200€). Eli ei sitten lähdetäkään. Yksi suunnitelma on lähteä käymään ekan lomaviikon alussa Hesassa sukuloimassa tai sitten pääsiäisen jälkeen muutamaksi päiväksi Dubliniin. Saa nähdä mitä nyt sitten päätän... Jos ei muuta niin ainahan sitä voi neuloa :)